Hoppa till innehåll

Fritidshus, Timmerhus för er som letar

juni 9, 2010

Letar ni efter ett nytt hus, eller har planera på att att bygga nytt hus kan ni här hitta en leverantör som passar er.  Denna gång har vi letat runt efter tillverkare av hus och har hittat ett par som vi tycker verkar intressanta, se vår lista nedan:

Jörnträhus AB

Jörnträ är en hustillverkare som levererar levererar Timmerhus, Timmerstugor och Fritidshus av hög kvalité.  Jörnträ grundades redan på 1930-talet och har sedan dess hållit på med trä. Sedan 1960-talet har man producerat och byggt med timmer, däribland fritidshus av timmer. och dylikt. De levererar en mängd hustyper av timmer och trä och se mer på deras webbplats för att få en bra insikt i de olika produkterna de kan erbjuda.

Fler hustillverkare kommer vi belysa när vi analyserat dessa. Återkom inom kort så får ni mer information.

Vad är ett fritidshus?

Enligt Wikipedia hittar vi följande förklaring på vad ett Fritidshus är. De menar att det är ett lantställe, semesterhus, sommarstuga eller sommartorp samt stuga som skall användas som ett tillfälligt boende under  exempelvis en semester eller annan fritid som man får.

Läs mer om detta på http://sv.wikipedia.org/wiki/Fritidshus

Vad är ett Timmerhus?

Ett timmerhus är ett hus som är skapat av timmer. De har länge skapats hus av timmer i Sverige och det är en mycket lång tradition som ligger bakom detta. Enligt FST:s definition ska ett hus vara byggt av knutade massiva stockar av minst ca tio cm tjocklek för att kallas timmerhus.

No comments yet

Lämna en kommentar